wie ben ik

  • Facebook
  • Contact

Wat anderen zeggen…

Een trauma is niets om je voor te schamen en het vraagt moed en de juiste begeleiding om het in de de ogen te kijken en het te verwerken. Een klap op een glazen wand, met als gevolg een gebroken neus en hersenschudding, haalde vorig jaar een oud trauma naar boven. Een trauma waar ik het bestaan niet van kende. Het uitte zich in fysiek door een extreem grote angst voor glazen wanden en puien. Ik ben met Chantal in gesprek gegaan en heb een aantal lichaamsgerichte sessies gevolgd. Dit heeft ertoe geleid dat dat ik mijn trauma onder ogen heb gezien en verwerkt. Ik ben inmiddels van mijn angst voor glazen wanden en puien af én stap een stuk lichter door het leven.

Anoniem

Het was ’n grote stap voor mij om hulp te vragen. Omdat ik zelf helemaal vast liep, heb ik contact met Chantal gezocht.
In mijn kwetsbaarheid, was Chantal zorgvuldig in haar begeleiding.
De oplossingen/openingen bleken niet in mijn hoofd te zitten. Zij leerde mij, door te voelen, pijn en verdriet te hanteren. Nieuwe inzichten nam ik mee. Stap voor stap, mijn tempo volgend, begeleidde Chantal mij. Haar kennis, kunde en betrokkenheid is groot. Het was ’n groot kado wat ik mezelf heb mogen geven en daar ben ik haar vooral dankbaar voor!

Pluk

 

Ik ben bij Chantal gekomen, omdat ik meer inzicht wilde in mijn eigen gedrag. Wie ben ik en hoe ben ik zo geworden? De sessies waren prettig, met een lach en traan. Chantal is heel eerlijk en laat je ook kritisch nadenken over je eigen motivaties en gedrag. Ik ben niet een totaal ander mens geworden, maar ik weet wel waar ik op vastloop en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik zou iedereen aanraden om met Chantal het gesprek aan te gaan.

Cornelia

 

Ik kwam na een operatie bij Chantal terecht via een goede vriendin van mij. Zij vertelde vol enthousiasme over haar proces en ik zag dat ze stappen maakte. Dat wilde ik ook, gezien ik zoekende was en tegen mijzelf aanliep.

Ik ben dankbaar en blij dat ik die stap heb genomen. Het was niet makkelijk gezien ik geconfronteerd werd met mijzelf en de patronen die ik heb ontwikkeld.
Chantal begeleidt het proces op een fijne, liefdevolle manier vanuit vertrouwen en zonder oordeel. Daarnaast zegt ze ook wat je moet horen om je verder te brengen. De sessies heb ik ervaren als zowel intense als verlichtend. Het heeft mijn zelfacceptatie en bewustwording vergroot.
Als afsluiting heeft Chantal twee boompjes voor mij geplant, het ene boompje symboliseert het oude en het ander boompje is voor het nieuwe mooie pad wat ik bewandel. Dit vind ik een super mooi gebaar.  Het zaadje is gepland en met genoeg voeding, liefde, lucht en zuurstof zal het gaan groeien net als ik zelf.

“Ik gun iedereen een Chantal”.

SJ
Ik ben nu bijna aan het einde van mijn traject “De ontdekking van het ware zelf”. Terugkijkend heb ik stap voor stap een mooie innerlijke reis afgelegd met Chantal als gids. Richting gevend maar niet sturend heeft zij mij hierbij begeleid, het voelde altijd veilig en vertrouwd. Soms was het hard werken en verwarrend, maar ik ging altijd met een goed gevoel weer naar huis.
Zonder oordeel gaf Chantal mij de ruimte om mijn blokkades op mijn eigen tempo te ontdekken, te erkennen en een plek te geven. Steeds dichter kom ik bij de kern, daar ben ik heel dankbaar voor.
Het is een mooi traject als je jezelf beter wilt leren kennen en ontwikkelen. Ik ben in elk geval nu beter instaat om met meer compassie naar mezelf te kijken en mezelf wat ruimte te geven. Een grote stap is gezet, maar dat gezegd hebbende heb ik ook het gevoel dat er nog veel te ontdekken en te ontwikkelen valt. Een mens is nooit uitgeleerd en gelukkig maar. Ik kijk nu al uit naar een af en toe gesprek met Chantal om soms wat bij te sturen of een nieuwe stap te zetten.

Gisela

Ik heb zojuist een aurareading door Chantal laten doen en ik raad dit werkelijk iedereen aan. Voorafgaand hebben we niet besproken wat er in mijn leven speelt, dus alles wat Chantal ‘leest’ is op basis van de reading.
Het heeft mij naast heel veel herkenning op actuele thema’s (lees: alle informatie die boven komt is accuraat / spot on!), ook zeer bruikbare handvatten gegeven hoe bepaalde obstakels te ‘overwinnen’. Om zo meer in eigen kracht te komen staan.
De manier hoe Chantal de reading geeft, heb ik tevens als zeer prettig ervaren. Zij biedt namelijk de ruimte om vragen te stellen en tevens dubbelcheckt zij of de boodschap helder is overgekomen. Zo niet, dan komt ze met meer voorbeelden totdat het zeker is dat het kwartje gevallen is. Chantal communiceert dus ontzettend helder. Ook wordt het gesprek opgenomen, en zij stuurt dit op. Super prettig natuurlijk.
Lieve Chantal, nogmaals ONWIJS BEDANKT voor jouw tijd en energie en ik ga ermee aan de slag. Eigenlijk kan ik niet genoeg in woorden overbrengen hoe waardevol dit is. Wauw & thank you
Lotte van D.
Al een tijdje wilde ik aan de slag met een coach om dingen waar ik tegenaan liep te bespreken, maar moest toch echt een drempel over en kon niet de juiste weg hierin vinden. Via via hoorde ik van de praktijk van Chantal. Ik heb haar benadert en ze stelde voor een intake gesprek te plannen. Na deze intake wist ik gelijk, dit is wat ik zoek en direct waren al mijn drempels verdwenen. De sessies heb ik als heel waardevol ervaren. En als het op dat moment nodig was, paste ze ook de sessies aan. Ook is zij echt een luisterend oor en neemt de tijd voor issues die tussendoor komen. En tussen de sessies door bood zij ook hulp als dat nodig was. Chantal is heel goed in haar vak. Ze kan echt met je meevoelen.
Ik zou het een ieder aanraden. Het brengt je zoveel. In de toekomst ga ik zeker nog eens naar Chantal toe, mocht ik daar behoefte aan hebben, ook dat is een mogelijkheid die ze biedt”.
Rosa H.

Hoe kan ik goed in woorden vatten wat Chantal voor me betekent (heeft) ?  Ik vind het lastig, maar gun anderen hetzelfde als ik heb ervaren, dus ik ga een poging doen.

Ik heb zowel counselling gesprekken gehad als een aura-reading en opstelling. Voor mij was het inzetten van de verschillende vakgebieden van Chantal de ideale manier om stapje voor stapje verder te komen op diverse gebieden.

Vooral de opstelling heeft ontzettend diepe indruk op me gemaakt. Tranen over mijn wangen, stukjes puzzel die op z’n plaats vielen. Daarbij wetende dat ik het niet alleen hoefde te doen. Chantal stond letterlijk en figuurlijk naast me, of op een plek die door mij als fijn aangegeven werd, om me er doorheen te helpen. Een andere sessie die ik nooit vergeet is die met walnoten, waardoor ik heb kunnen zien dat mensen die me pijn gedaan hebben ook moois in zich hebben. De aura-reading ging in corona tijd via beeldbellen. Heel zorgvuldig en uitgebreid beschreef Chantal wie ik ben, wat me raakt. In zoverre dat ik tussendoor wel een keer gedacht heb ‘vertel eens iets nieuws’ ;). Ondanks dat ik veel al wist van mezelf, kreeg ik toch nieuwe gezichtspunten en zat driftig te schrijven. Chantal bood aan om het gesprek op te nemen, zodat ik terug kon luisteren, top !

Counselling, voor mij ook een hele fijne manier van werken, omdat ik een hoofdmens ben. Gevoel, hoe kom ik daarbij ?  Dat lukt me heel slecht. Ik kon er zo gefrustreerd van raken als Chantal iets uit legde dat voor mijn gevoel (goh, ik kom niet bij mijn gevoel, maar ik voel wel, bijzonder) met mijn hoofd gewoon niet te snappen was. Geen probleem, dan vloog ze het gewoon van een andere kant aan. Kortom, hoe moeilijk, frustrerend, verdrietig dingen ook waren, ik heb nooit het gevoel gehad er alleen voor te staan. Zijn er dan helemaal geen vervelende dingen te melden ?  Nou, als ik eerlijk ben had ik heel soms van ‘dat had ik zelf ook kunnen bedenken’. Maar ja, als je dat niet doet, maar het aangereikt moet krijgen voor je ziet wat er voor je neus speelt, dan is het fijn als iemand die aanreiker is.

Waar ik Chantal heel dankbaar voor ben is haar steun en hulp tijdens de periode dat ik in een burn out zat. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik durfde te gaan staan voor wat ik nodig had. Ontzettend waardevol !

Het volgende dat ik hoop te gaan ervaren is een workshop, ik ben er nieuwsgierig naar en weet nu al dat het me weer dingen bewust laat worden. Mooi is dat !

Petra d. H.

“In 2021 heb ik het traject ‘het ware zelf’ doorlopen bij Chantal. In deze periode heb ik hele mooie ontdekkingen gedaan over mezelf en hoe ik mijn leven wil inrichten. Dit heb ik kunnen bereiken met de hulp van Chantal die me leerde mijn (onder)bewustzijn aan te spreken, écht te voelen wat er van binnen speelt, los te laten en ook praktisch door te pakken in het dagelijkse leven. Haar sterke empathische vermogen en zeer vakkundige aanpak maakten dit mogelijk. Eigenlijk kan ik niet goed genoeg onder woorden brengen hoe waardevol dit traject voor mij is geweest en ik verwacht zo nu en dan weer eens bij Chantal in te checken, daar kijk ik naar uit!”
Marjolein van V.
“Ik ken Chantal al een paar jaar. Omdat ik eens in de zoveel tijd weer eens tegen dingen aanloop waar ik niet helemaal zelf uitkom maak ik een afspraak voor een aantal sessies. Het voelt eigenlijk als een soort van jaarlijkse onderhoudsbeurt waarbij ik weer even mijn hoofd en hart helder krijg. Chantal helpt mij niet alleen met issues uit mijn (recente en minder recente) verleden, maar ook met opvoedkwesties, relatie-issues en werkgerelateerde vraagstukken. Eigenlijk hangt het voor mij allemaal samen. Door helderheid en ruimte voor mezelf te krijgen helpt dat mij op allerlei vlakken. Ik ben, sinds ik bij Chantal kom, steeds meer in contact met mezelf. Ik weet ook best goed hoe dingen werken, maar door stress, moeheid of andere vertroebelende invloeden en situaties heb ik het soms nodig om met Chantal weer even orde op zaken te stellen.
Ik zou het iedereen aanraden om met iemand als Chantal aan de slag te gaan met jezelf. Het brengt je echt ergens”.

Pascalle K.

“Een reading van Chantal is een groot cadeau voor jezelf! Chantal heeft veel talenten die in haar reading en coaching bij elkaar komen. Ze is heel bevlogen en werkt vanuit compassie, intuïtie en gedegen kennis. Stelt rake vragen en ziet jou als persoon. Bij deze vakvrouw met een warme persoonlijkheid ben je in goede handen. Wat let je om de eerste stap te zetten?”

Marieke B.

“Een paar weken geleden heb ik een reading bij Chantal gedaan. Een intense ervaring die het nodige heeft losgemaakt bij me. Naast een aantal herkenbare terugkoppelingen, ook een paar die zorgden voor de nodige verwarring en mij echt even wakkerschudden. Al langere tijd loop ik telkens tegen dezelfde ‘pijnpunten’ aan, maar echt beetpakken kon ik het niet. In deze reading zijn voor mij wel de puzzelstukjes op z’n plek gevallen; werden zaken zichtbaar voor me. Nu nog de rust vinden om de inzichten hun werk te laten doen, de ontwikkelingen in hun eigen beweging te laten en een wezenlijk stuk van mezelf in te sluiten. Ik ben iemand die houdt van concrete acties en graag “aan het gras trekt om het harder te laten groeien”, maar dat gaat hier echt niet op…..ik vind Chantal een prachtmens, die mij heel professioneel en zorgvuldig heeft begeleid. Zowel tijdens de reading als in de periode daarna, omdat het bij mij echt wel het nodige heeft losgemaakt. Ik ben haar enorm dankbaar voor deze ervaring. Het is iets wat ik een ieder gun en van harte aanbeveel. Ongeacht op welk punt je in je leven staat, met welke vragen je rondloopt, zo’n reading is te allen tijde een verrijking!”

Chantal E.

“Zojuist een aura en chakra reading gehad van Chantal. Ik vond het geweldig en soms ook verrassend. Dingen komen echt aan het licht… Sommige wist je eigenlijk wel, maar andere blijken net iets anders in elkaar te zitten dan je altijd dacht en krijgen daardoor een andere lading. Dit klinkt misschien vaag, maar de reading is dat zeker niet. Ik voel dat er nog het een en ander moet landen, want je krijgt in korte tijd ongelofelijk veel informatie”

Maaike de L.

“Vandaag via Skype voor het eerst een Reading gehad. Mooi hoe je dat doet, Chantal! Rustig, respectvol en totaal niet zweverig! ik herkende me in veel van wat je zei. En mooi wat je me meegaf. Ook een verrassend inzicht gehad. Ik stond als het ware open voor het andere perspectief. Kan ik weer een beetje verder mee! Dank je wel.”

Marion Z.

“Afgelopen week heeft Chantal bij mij een aura- en chakrareading gedaan. Veel zaken die ze zei waren zeer herkenbaar. Sommigen waren doordenkers waarvan het kwartje pas later op zijn plek viel. Bijzonder vond ik het hoe ze bepaalde pijnpunten zeer respectvol benoemde en uitlegde. Diep van binnen weet je het vaak zelf wel, maar het is fijn als iemand anders het op een andere manier voor je uitlegt en bevestigt. Nogmaals bedankt Chantal”

Sylvia H.

“Chantal heeft mij geholpen bij het terugvinden van m’n eigen kracht en energie via systemisch werken. Hoe houd je balans in het leven tussen werk/privé maar vooral ook tijdens en na een pittige depressieve periode opkrabbelen met heel weinig energie. Alle ballast leren loslaten.. dat is een kunst en zij beheerst die kunst!! Zo onwijs dankbaar dat ik met haar counseling sessies gestart ben, een echt aanrader voor iedereen, ik ga haar straks als coach nog missen   ..the only way is up, don’t look back  Super dankjewel lieve Chantal voor als je hulp en mooie nieuwe inzichten!!”

Corine F.

“Wow wow wow, Dat was de eerste reactie die ik Chantal gaf na de reading. Vanmorgen kreeg ik via skype een reading van Chantal. Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten. Mijn iPad was 100% opgeladen en pen en papier lagen klaar voor eventuele notities. Dit op advies van Chantal. Notities heb ik gemaakt, wel 12 vel volgeschreven. Echt veel voor mijn doen! Chantal begon met een duidelijke uitleg, hoe ze de reading gaat doen. In het begin vond ik het wel spannend; het is onbekend voor mij. Toen Chantal met de reading begon, ging mijn spanning weg en luisterde ik vol verwondering naar de woorden die ze uitsprak. Dit klopte precies met wie ik ben. Chantal maakte op een of andere manier contact met mij en vertelde me haarfijn welke drijfveren ik heb en hoe ik de wereld om me heen beleef; nu en vroeger als kind. Hoe sta ik in mijn kracht en wat maakt dat ik uit mijn kracht ga. Al mijn chakras werden gelezen. Eerst kreeg ik uitleg waar de verschillende chakra’s voor staan en wat die chakra’s doen. Daardoor werd hetgeen verteld werd ook helder voor mij. In de meeste gevallen was het een feest van herkenning: ‘Oh ja, zo doe ik dat. Oh ja, zo werkt dat bij mij’. In sommige gevallen is het nu nog zo onbewust, dat het een bewustwording gaat worden. Ik ben erop geattendeerd en kan er nu bewuster naar gaan kijken op de manier van, hoe doe ik dat eigenlijk? Hoe ga ik om met een bepaalde situatie en wat maakt het, dat ik soms twijfel aan mijzelf. Komt die twijfel uit aangeleerd gedrag en is het nog helpend nu? Dat zijn vragen die ik heb gekregen tijdens de reading en waar ik nu heel bewust naar kan gaan kijken. Wat een verrijking van mijn leven is dit. Ik ga met deze vragen aan de slag; dit ga ik zelf doen en hoe mooi is het te weten dat ik dit niet alleen hoef te doen. Kom ik er niet uit dan is Chantal een goede coach en kunnen we er samen naar kijken. Wat was dit een prachtig ervaring en begin van de dag. Dank je wel Chantal, voor deze mooie ervaring. Ik ga met deze bewustwording nog meer in mijn eigen kracht staan!”

Ria N.

“Chantal ken ik van de vierjarige opleiding effectieve intuïtie. Ze is sensitief en is in staat om de ander echt te zien. Door het volgen van verschillende opleidingen kan ze afgestemd op de ander diegene precies bieden wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Ze is een fijne persoon bij wie je je direct thuis voelt. Professioneel en betrouwbaar.”

Lotje O.

“Vorige week heeft Chantal bij mij een aura- en chakrareading gedaan. Ik ben nog steeds onder de indruk van de zaken die ze daarbij naar boven haalde. Wat ze zei was meestal direct herkenbaar voor me, soms moest ik er even over nadenken omdat ik zaken ver onder het kleed had geveegd  maar ik heb veel aanknopingspunten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ik ben er echt ontzettend blij mee Chantal, dankjewel!”

Jacqueline B.

“Lieve Chantal, een paar jaar gelee kwam ik bij je binnen met een vraag over ouder-kind relatie dingetjes. Ik was, ben daarin het kind. Al in de eerste sessie identificeerde jij zaken die voor mij nog onbesproken waren. In een paar sessies daarna heb je via systemisch werken en een familie opstelling die zaken kraakhelder gekregen. Ook opvallend vond ik, dat je in staat bent om in je sessies ‘met iemand mee te gaan voelen’, en daarmee tot een ander inzicht kan komen. Tot op de dag vandaag ben ik je daar dankbaar voor. Natuurlijk is het proces daarmee pas losgekomen, en ben ik er daarna best een tijd mee bezig geweest, maar het initiele besef heb ik aan jouw sessies te danken. je gaf me een nieuw, vooral ander inzicht gegeven. Een nieuwe bouwsteen, waar ik je echt heel dankbaar voor ben. Dus veel dank, en heel veel succes met je praktijk en de nieuwe activiteiten die je volgens mij start. Doen we het volgens mij allebei goed. X”

Oscar L.

“Ik heb Chantal leren kennen tijdens de training Systemisch Werk. Wat ik mooi aan Chantal vind is de rust die ze uitstraalt, haar zorgvuldigheid in haar werk. Ze komt duidelijk over en geeft een groot gevoel van veiligheid.”

Jeanette D.

“Ik heb Chantal leren kennen tijdens mijn training Systemisch Werken. De manier waarop Chantal werkt geeft rust en vertrouwen, mede doordat zij een luisterend oor biedt en tevens empathisch aanvoelt wat er op dat moment nodig is om te doen. Een opsteller die ik van harte kan aanbevelen!”

Glenn H.

“Prachtig en Krachtig! Vakkundig, zeer empatisch, liefdevol en met veel respect hebben wij samen aan mijn proces gewerkt. Onder haar begeleiding durf je ‘over de streep’!”

Jody H.

“Chantal is een collega die ik hoogacht. Zorgvuldig, echt luisterend en analytisch, zo ervaar ik haar in haar werk. Maar bovenal: een mens met een liefdevol hart, met groot empathisch vermogen, een zuivere afstemming op de ander. Veiligheid, vakkundigheid, vakvrouw.”

Loes K.

“Ik ken Chantal van een aantal opleidingen die we samen hebben gedaan en diverse gesprekken die we in de loop der jaren hebben gevoerd over persoonlijke ontwikkeling. Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken, invoelend en integer persoon, waardoor ik weet dat zij deze eigenschappen ook gebruikt bij het, zeer zorgvuldig, begeleiden van cliënten. Ze creëert veiligheid en vertrouwen, wat heel belangrijk is voor het proces.  Ik beveel Chantal dan ook van ganser harte aan!”

Gerdien K.

“Twee jaar geleden deed ik de cursus familie opstellingen bij NLP NTI in Limmen. Daar was Chantal een van de docenten. Ze maakte direct indruk op basis van haar deskundigheid, empathie en professionaliteit. Ik kan haar enorm aanbevelen als Systemisch coach en counselor.”

Peter L.